,

Laguna Beach

28.7.14


Mám pro vás opět nějaké to video! Chtěla bych, aby jste se při sledování cítili, jako že jste tam s námi na jedné vlně" Tentokrát jsme si řekli, že půjdeme na pláž, ale ne na ledajakou pláž, ale na 1000 Steps Beach u Laguna Beach!

So there is new video for you! This time from such an amazing place – 1000 Steps Beach, Laguna Beach! It is such a magical place! With absolutely best people we celebrated our „merman’s“ birthday and even saw dolphins really close to the coast! So it is just one chilling video for those who would love to see another beautiful place in Orange County!


V podstatě to byla oslava narozenin jednoho z našich spolubydlících. Chtěli jsme jít na útesy, ale byly moc velké vlny, tak nám to plavčíci nepovolili. Vůbec jsme neprotestovali, protože nádherná průzračná voda, sluníčko a skoro prázdná pláž rozhodně nikdy neuškodí! Na pláž se dostanete tak, že musíte jít dolů po strmých schodech, kterých by mělo být tedy tisíc, ale je jich pouhých 230 (když jdete zpět, tak to stačí). Cestou se vám tak postupně mezi palmami a stromy odhaluje neskutečně nádherný pohled na pláž, jako z ráje. Ta je obklopená útesy, na kterých jsou vily, palmy a různé druhy nádherně barevných rostlin. Dokonce jsme také během dne viděli nedaleko od pláže delfíny! Taková místa, kam nechodí moc turistů a vy se ve vodě jen nadnášíte a vše to v s úsměvem na tváři pozorujete, jsou prostě nezapomenutelná. Doufám, že vám video nafotí pohodovou atmosféru!



















Pokud chcete mít co nejvíce informací z Californie, tak nezapomeňte, že vše můžete sledovat tady:

You Might Also Like

5 comments

  1. jeeej skvelý článok, ste krásne :)))) užívajte si to najviac ako to ide !

    OdpovědětVymazat
  2. Mega úžasné video!!!! Ten oceán...nepopsatelně přenádherné.

    OdpovědětVymazat
  3. ÚŽASNÝ video, celou dobu jsem se usmívala a představovala si, že jsem tam taky :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Laguna Beach je super, taky jsem tam párkrát byla <3. Vlastně celá Cali je boží. Video i fotky jsou skvěléé!

    OdpovědětVymazat
  5. Můžu se zeptat co je to za písničku v tom videu? je strašně pozitivní :-D jinak krásné fotky :-)

    OdpovědětVymazat

I apprecite your comments and I read them all !

Be friend with me

Contact me

Jméno:

E-mail :

Vzkaz :