, ,

DNES JE FINÁLE MISS WORLD! - jaké mám pocity? // VLOG

18.12.16

Ahoj, mám pro vás "kecací" video o tom, jak se blíží finále, kde tam trochu neskrývám emoce :) Vše je řečeno, pokud máte dotazy, tak se ptejte a někdy uděláme odpovídající video či stream :))


You Might Also Like

4 comments

  1. Dobře jsi to řekla, hlavu vzhůru a hlavně si to užít! :) Jinak videjka, snad mluvím za všechny nebo alespoň za většinu, nás zajímají samozřejmě i zpětně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, urcite si to moc moc uzij a preju vse nej! Nikdo ti nerika, ze to musis vyhrat, je az neskutecny, kam ses dostala a muzes na sebe byt hrda!!! ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  3. Natálko, moc jsem ti fandila, hlavně kvůli tvé pozitivní energii a radosti, kterou kolem sebe rozdáváš. Je škoda, že jsi neuspěla, ale určitě budeš mít v životě ještě hodně šancí se prosadit, a to i bez tohoto titulu. Těším se na všechny příspěvky, s jejichž pomocí se budu moci podívat do zákulisí takové velké soutěže.
    Užij si Vánoce,
    Péťa

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, po shlednuti videa musim rict, ze jsi skvela. A co jsem tak letmo soutez sledovala, tak bud rada, ze jsi to nevyhrala, ty jsi totiz ani vyhrat nemohla, protoze jsi uplne nekde jinde, nez vetsina tech holek, jsi o dost dal...
    Sarka

    OdpovědětVymazat

I apprecite your comments and I read them all !

Be friend with me

Contact me

Jméno:

E-mail :

Vzkaz :