Dior Cruise

28.5.14




Jsem si jistá, že vám květnová Dior Cruise neunikla a já bych vám ji chtěla připomenout, protože mě tato fashion show naprosto uchvátila!

Raf Simons, kreativní ředitel Dioru, připravil nevídanou show. Jako lokaci vybral Navy Yard v Brooklynu. Hosté jako například Rihanna, Olivia Palermo, Marion Cotillard či samotná Anna Wintour byli usazeni v symbolickém zrcadlovém prostředí podél East River. Každá z celebrit byla samozřejmě originálně oblečena. Která z výběru celebrit se dle vás oblékla nejlépe?

Rihanna
Olivia Palermo

Marion Cotillard

Nicola Peltz


Raf Simons výběrem prostředí propojil luxusní francouzskou značku s americkým stylem. Nechal se slyšet, že Amerika je pro něj stálou inspirací, protože je zde mnoho silných stylů, které místní ženy oblékají, ať už žijí na okraji či v centru města. Zkrátka se tam dle něj něco neustále děje. Toto spojil s evropským pohledem na Dior, a tak vznikla celá kolekce.






A co tedy je tedy pro tuto kolekci typické? Hlavním motivem či vlajkou je šátek, carré. Dále to je bohatý mix vzorů – květin, pruhů a našívaných korálků. Všimnout si také můžete uměleckého použití patchwork či francouzských krajek. Ze všech 66 modelů, jsem pro vás vybrala, dle mého názoru, ty nejúchvatnější! Který z modelů byste rády měly ve svém šatníku?









Přidat popisek


Sám Raf Simons s jeho důvtipným sakem ;-)

You Might Also Like

0 comments

I apprecite your comments and I read them all !

Be friend with me

Contact me

Jméno:

E-mail :

Vzkaz :