,

Boyfriend

26.11.14

Zamilovala jsem se. Už dávno, ale jistě to ještě bude nějakou dobu trvat! Mou láskou jsou však boyfriend jeans. A to všech střihů - tyto mají třeba sed opravdu nízko, ale to se mi na nich právě líbí. Nosím je poměrně často, protože jsou pohodlné a zároveň outfit ozvláštní. Hlavně si je tedy oblékám do školy nebo když bežím na nákupy. 
Doplňovat bychom je měli něčím naopak elegantnějším, pokud se tedy úplně nesnažíme o pánský look. Celkový dojem je poté úplně jiný než s klasickými jeans. Tentokrát jsem tak zvolila krajkované triko a bílé sako. Boty bych doporučila s podpatkem, ale se sneakers nikdy nesáhnete vedle! (PS: Moje boty se nám nějak nepodařilo vyfotit, tak se omlouvám, ale mám černé kotníčkové na podpatku, příště budou!) Dnes je na tento outfit ideální počasí a pokud by vám byla zima, tak stačí sáhnout po velké šále! 
Propadli jste "boyfriendům"?

Ok, I have to admit I am boyfriend jeans addict! Especially those in these pictures! I just wear them to school or when I go shopping. I can't describe how comfy they are! Although I love the sporty look I combine these with some more elegant pieces like lace t-shirt and white blazer and here we go! Put on heeled shoes or sneakers (you never go wrong with them) and you've got a never-boring outfit! Do you like boyfriend jeans? 
Blazer, tshirt: H&M/ Boyfriend jeans: Bershka/ Random bracelets/ Bag: ALDO

You Might Also Like

12 comments

  1. Ja takéto džínsy s nízkym sedom moc neobľubujem, ale tebe veľmi pristanú :) :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  2. Si veľmi pekná :) krásne vlasy , úsmev :) outfit sa mi páči taktiež :)

    OdpovědětVymazat
  3. to se mi také moc nelíbí..každopádně nikdy nedám dopustit na klasické skinny :)

    OdpovědětVymazat
  4. outfit velmi zle odfotený, lebo tie boyfriendy, o ktorých tolko rozprávaš nie sú vidiet poriadne ani na jednej fotke.

    OdpovědětVymazat
  5. Naty, moc Ti to sluší :) tričko se mi hrozně líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. tobe ty boyfriendy moc slusi..na me by vapadali jako pytel :))


    Visit my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti sluší, nedivím se, že ses do nich zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  8. Uzasny outfit. To krajkovy triko je k tomu vazne super, moc ti to slusi.

    Travel notes

    OdpovědětVymazat
  9. ty "boyfriendy" hlavně nejsou boyfriendy, jsou to kalhoty se spuštěným sedem, boyfriend jeans se nevyznačují spuštěným sedem, ale střihem... tohle snad ale víš, tak pro příště ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. Pekny outfit, ale příště bych trošku vylepšilka ty fotky, aby šel opravdu ten outfit videt cely, takto nejde videt celkově:)

    OdpovědětVymazat
  11. miluju boyfrend jeans a tyhle kalhotky jsou super, ale v tomhle bych fakt zmrzla dneska! Měla jsem dokonce rukavice už :D

    Dobroty od A

    OdpovědětVymazat
  12. Nevím, jestli to přijde jen mně, ale ty věty máš pěkně divně poskládané, měla by sis dát s těmi články větší práci a aspoň to po sobě jednou přečíst, abys viděla, jestli to dává smysl a jestli ti tam neskáčou nějaký slova navíc. Outfit bych i pochválila, ty džíny jsou sice divný, ale tobě slušej. Příště si jen dej víc práce jak s psaním, tak s focením, je to vše takové napůl a to bych od blogerky roku zrovna nečekala.

    OdpovědětVymazat

I apprecite your comments and I read them all !

Be friend with me

Contact me

Jméno:

E-mail :

Vzkaz :